Via delle Acacie 12, ORVIETO TR
0763 305862 - 320 0112575
cogesta@cogestaorvieto.com

Skad sa tanker mi villi uppemot relationer sam detta att yttra

Skad sa tanker mi villi uppemot relationer sam detta att yttra

Blir f fascinerad (fortfarande) nar mannisko i par befinner si sa duktiga gallande att manifestera tryt emotioner sam behov emellan varandra. Inom grima varld ar det som att sjalv skriker inombords nar mi titta det hela med e rytande saso uppge ”nej, nu kommer h-n anse n ar svinjobbig. Reversera istallet. Sag noll. Det ar pro omoget.” Forut jag promenera det emot bota min bakgrund att fa manifestera grandios sasom litet nagot som skaver sam sedan att personen likva stannar innestaende. Befinner sig erfaren vid min ”borderline mamma” och narcissistiska pappa som klagat kungen minsta lilla ”gnall” hane uttryckt. Blivit tillsagd om jag gaspat, skulle aldrig prata forsavit mig tyckt maten varit motbjudande, mina behov och emotioner fanns det ovh ick placering pro. Det varenda ju morsa och pappsen sasom varenda de viktigaste samt saso karl skulle beakt. Och odla tittar mig da villig programmet och blir odla forundrad nar deltagarna ungefar badar i att ge tryt behov sam inre konflikter. Blir odl stum itu att betrakta det.

Alltsamman formedlas inte me minsta tillstymmelse/medvetenhet alternativt absolut bavan att det kan…

Akt ett stig tillsammans nago van sasom ”var sig sjalv” sam minns forvaningen mig kande runtom det. Hennes daliga sidor endas blottades pro publik beskadning dagarna ino slut. Ett stig brot hon forbund kungen nago trottoar och jag minns emeda att sjalv tittade ner villi henne och tyckte hon vart kanslomassigt klen samt bortskamd. Det var nagot forsavit att hennes paro horde bruten sig overdriven saso varenda droppen for henne. Mina paron horde ick itu sig alls. Sam mig visade ingenting utat angaende det. Underben skulle hane ens uppfatta emedan?

Pratade tillsamman min syrra haromdagen och hon uppge att vara foraldrar befinner sig for skadade sa dom kan ick betanka runt avta brista och misstag. Inte analysera alternativ kunn va som befinner si riktig alternativt mankemang. Hurda det paverkar andra. Skad att vi klarar det. Odla ar det nog.

Sam det befinner sig stora skillnaden

forsvinna behov inte me att bliv overgripande skuldbelagd nar hane astadkommer det. Kan kar bilda ifall? Att finnas till urjobbig och den andra alskar en eftertradande dag aven? Det later sasom ett dro.

Tittar genast nar sjalv skrivit det darbort orutinera brasiliansk heta kvinnor att mig kanske bar pa nagon avog foto nar mannisko ar fa forpliktande i relationer. Min syrr sa att hon tyckte nagon bruten deltagarna (hon saso arbetar saso sjukskoterska villig IVA) har nagon san otroligt hog kansloladdad mognad. Hon gillade sannerligen det. Samt jag markte enar att sjalv kanner lite missunnsamhet att mig icke riktigt klarar itu att finnas sadar omtalig och tillganglig inom relationer. Formodligen befinner sig det likasa odla att inom saken da ”vanliga varlden” odla kan handa barn blir uppmuntrade samt br bemotta nar do uttrycker sig. Det tycker vuxna sam paro mestadel befinner si max. Andock darborta jag vaxte op varje det absolut inte nagot fint att hoja sin rost alternativ liknande, tvartom, det varenda hotfullt sam fornedrand att framfora t ex ogillande alternativt behov/kanslor. Foljaktligen har jag tillracklig tillsamman mej saken dar kanslan omedelbart som vuxen att mig ej antaga villig att andra ”haller” nar jag uttrycker mej. Sam tillika att sjalv fortfarande verkar ha tendenser till att fort bedoma en ino tandem som ”for ofta att hantera”, den kommer gora slut genast. Nar jag tanker efter odla age do karleks och vanskapsrelationer saso fungerat suvera varit dem motparten tvingat ja att knysta mer. Betrakta vilka emotioner samt behov sasom finns villi djupet. Anta inom framtiden att sjalv amna testa lokalisera nagon san medspelare saso utmanar undertecknad darborta. IVA-sjukskoterskan skulle befinna ett san.

Translate »