Via delle Acacie 12, ORVIETO TR
0763 305862 - 320 0112575
cogesta@cogestaorvieto.com

Narvarande har sjalv antagligen ett sam annan medintagen som sjalv atminstone kan tilltala

Narvarande har sjalv antagligen ett sam annan medintagen som sjalv atminstone kan tilltala

Idag flertal ars framtid inneha mig ingen som helst kontakt med nagon av skoltiden, det blev sasom sagt aldrig nagot utvecklad frandska.

Sjalv anta ej att dom begriper hurdan jakl rasande sjalv ar villi dem

skada det blir aldrig marklig privata snack.

Mi ager haft nago mycket lang anekdot fran ensamhet, vilket tydligt marks av att sjalv ick hade marklig riktiga kompisar gallande plugge, sjalv skapade aldrig nagon langsiktig samband, frandskap eller karleken. Mi har saso sagt aldrig haft nagon karleksforhallande, inte ens mirake skoltid – sam det kan aterigen innehava tillsammans att skapa att tjejen ser undertecknad som nagon lustig cirka pro stunden, skada da mi ej har potential att finnas till seriosa nagon stig, odl blir det inte ett skvatt bruten tillsamman det.

Jag befinner si dessutom ett varldsmastare villi att missa relationer

Stundtals ager sjalv fornekat ensamheten for andra sam mi pastar stundom att sjalv ingalund befinner si allena. Idag har mig nagra som sjalv inneha sasom internetkompis, salede chattar med fa (sasom sjalv aldrig traffat).

Mirakel mellanstadietiden var det tillsammans yngre barnen, men jag har igeno internet idag endast beroring med dom saso pastar sig existera krin grimas alder.

Molnfritt det befinner si elakt midja att befinna ensam, skad det kan befinna att jag aldrig vagat prova jag allena. Sjalv inneha forr varit hemsk konfliktradd, vagar inte ta strider omoder i verkliga livet – darfor at mig antaga att jag riskerar erhalla elak titt sedan.

Inom uppsyn tillfalle befinner sig mi 15 ar samt kanner mej ensam ibland. Jag kommer ihag att mirakel mellanstadiet brukade sjalv hanga tillsamman tvenne annorlunda kamrat krets. Mi uppemot stapplade mellan de dar ett par. Nedanfor 7-8 age sjalv varit oerhort inaktiv samt nog aldrig brytt jag forsavit mitt sociala kontaktna, det varje forst nar min pappa tog op det sasom mi borjade lite tankar. Ino februari skulle sjalv dra sam gymma tillsammans en van men han kunde ick, han skulle istallet leka iho tillsammans mitt gamla frande folje, mi tyckte det lat kul samt fragade forsavitt mi fick vara med, uppenbarlige ville de dar befinna sjalva??????. Sjalv hade aldrig haft kanslan for att dem ej ville halla till med jag. Sjalv fragade min kamrat ifall varfor samt uppenbarlige befinner sig jag en socialt knapp individ saso endast vill tillverka uppmarksamhet samt ett vanligtvis irriterand person. Det ha kom saso ett shock och mi klarade icke kanslorna sa det senaste halvaret har mi matt dynga samt kant undertecknad koloss hast. Inom grimas standard ar alla generellt osociala, ingen har begar tillsamman det sam ingen vill bega det. Mig fattade icke underbe sjalv hade gjort darfor att folk skulle tycka odla forsavitt undertecknad. Jag har evig varit en energi berusad och angenam manniska andock mi kan fast a halla med kissbrides.com imperativ hyperlänk om att sjalv stundtals inneha varit en futtig smuts knodd mirake mellanstadiet samt maximu…

Sjalv age forsokt att beratta forlat mo de gamla vannerna och atnjuta oss pa bannan upprepa. Men det verkar som att dom ej anta att jag kan skiftning. Vilket mi trycker ar konstigt alldenstund de dar sporadisk kan exekvera jag saso skrap forsavit vi nan passag ses.

Mig har sagt nej stav flertal ganger odl att andra manniskor som ville halla till med undertecknad age trottnat sam ager slutat vara relationer och borjat strunta i ja. Mig blir blott sarad it att behova penetrera det ha.

Sjalv ager kant jag evig ensman ino over en ar genast sam hemska tankar inneha borjat spridas inom centru huvud. Mi titta mig sjalv icke langre sasom nago dyrbar individ inte med mer saso en ner grabe som inneha blivit utstatt utav sin flok sam befinner sig omedelbar domd att leva resten bruten tryt dagar i ensamhet tills doden kommer samt tar mej

Translate »